Palvelut

Huippukylmähoidot

Tarjoamme pääasiassa hevosille, mutta myös koirille huippukylmähoitoa Cryonic- huippukylmälaitteella. Hoidot voidaan antaa tilallamme tai asiakkaan luona.  NeuroCryoStimulation (NCS)- hoito, eli huippukylmähoito lievittää kipuja ja poistaa tulehdusta. Huippukylmähoidolla pystytään myös ennaltaehkäisemään vammoja ja loukkaantumisia. Hoito perustuu Cryonic- laitteen mikrokidesuihkuun jossa yhdistyy alhainen lämpötila -78,5 C, jäähtymisen nopeus sekä suihkun iholle tuottama paine ja värähtely. Nämä lisäävät aineenvaihduntaa hoidettavalla alueella, rentouttavat lihaksia ja aiheuttavat luontaisen paranemismekanismin käynnistävän termoshokin.

Lisätietoja: www.cryonicmedical.fi

Ratsastustunnit ja istuntakurssit

Ratsastustunnit pidetään pienryhmätunteina maksimissaan kolme ratsukkoa / tunti. Ratsastustunneilla opetuksen pohjana hyödynnetään Centered Riding ® tekniikoita. Tuntien tavoitteena on että ratsastaja pystyy kehittämään tietoisuuttaan omasta kehostaan, kykyä vaikuttaa kehon eri osiin, kehonhallintaan, jäntevyyteen sekä tasapainoon. Hevosen, ratsastajan sekä ohjaajan yhteistyössä sekä kommunikoinnissa käytetään Centered Riding ® työkaluja.
Istuntakursseja pidän pääasiassa asiakkaan luona, satunnaisesti voin pitää päiväkursseja myös tilallamme. Kurssin kesto ja tarkempi sisältö räätälöidään asiakkaalle/ryhmälle sopivaksi.

Lisätietoja:
www.centeredridingfinland.fi
www.centeredriding.org

Tallipaikat

Talliltamme löytyy täyshoitopaikkoja. Hoitoon sisältyy heinät 3x päivässä, kaura ja kivennäinen. Loimitus syksyllä ja talvella sään mukaisesti. Hevoset saavat olla koko päivän hiekkapohjaisissa tarhoissa joko yksin tai sopivan kaverin kanssa. Laidunpaikkoja emme pysty tarjoamaan.

Lomituspalvelut

Tarjoan mahdollisuuksien mukaan maatalouslomituksia lehmä-, lammas- ja hevostiloilla. Teen lomituksia itsejärjestetyille viljelijöille sekä Keuruun paikallisyksikköön.

Lomituspalvelut